2002

2002   και η αποστολή μας ξεκινάει. Χωρίς να είναι ευδιάκριτο, μας μαγνήτισε η χειροποίητη σοκολάτα! Η πρώτη χειροποίητη σοκολάτα μας είναι γεγονός και όλη η οικογένεια τυλίγει σοκολάτες.

2005

2005   Μεταφερόμαστε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας. Οι πρωτοπορίες είναι στην φύση μας, βλέπουμε και σχεδιάζουμε τα επόμενα προϊόντα μας. Καταλαβαίνουμε ότι αποστολή μας είναι η τροφή μας, να γίνει η φροντίδα για τον εαυτό μας

2006

2006  Ως οικογένεια κινούμαστε διατροφικά στον χώρο των βιολογικών και έτσι έρχεται, φυσικά, η πρώτη πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων από την Qways Διαδρομές Ποιότητας. Μπορούμε να παράγουμε για εμάς, αλλά και για συνεργάτες πιστοποιημένα Βιολογικά προϊόντα.

2006

2006  Αυτή την χρονιά, η επιχείρηση επενδύει σε μια συσκευαστική μηχανή και η σοκολάτα μπαίνει πρώτη φορά σε διάφανο νάυλον. Μας δίνει την μέγιστη προστασία και άμεση οπτική σε αυτό το “μαγικό” προϊόν…H σοκολάτα, τα καβουρντισμένα αμύγδαλα, το φυστίκι τ. αιγίνης… είναι στην ευχαρίστηση των οφθαλμών μας.

2007

2007  Και έρχεται η επιβράβευση από την πόλη μας, την Κόρινθο. Το βραβείο Καινοτομίας. Και γίνεται μια σημαντική στιγμή στην πορεία μας. Γίνεται σημαντικό για εμάς, ότι μπορούμε να συνδυάσουμε και να προσφέρουμε: την ευχαρίστηση μέσα από μια νόστιμη τροφή, την επιθυμία μας για καλή υγεία, το γεγονός ότι η τροφή μας επηρεάζει το μέσα μας και το έξω μας. Αγαπάμε πολύ τους ανθρώπους μας και θέλουμε το καλύτερο. Η αποστολή μας είναι να βάλουμε την αγάπη μας μέσα στα προϊόντα μας.

2008

2008  Ecofestival . Παίρνουμε μέρος πρώτη φορά σε έκθεση και ξεκινάμε με την έκθεση Ecofestival για βιολογικά προϊόντα. Ακολούθησαν για εμάς πολλές εκθέσεις που μας χάρισαν πολλές γνωριμίες, γνώσεις και συγκινήσεις.

2009

2009  Μας απονέμεται το Βραβείο Καλύτερης συσκευασίας

2012

2012  Μπαίνουν στην ζωή μας τα social media και η επικοινωνία γίνεται πιο άμεση. Προσθέτουμε ακόμη ένα εργαλείο στην ζωή μας.

2015

2012       Δημιουργούμε μια ακόμη σειρά Βιολογικών σοκολατών με ελληνικές γεύσεις, όπως είναι η λεβάντα, το θυμάρι, το μαστιχέλαιο και άλλες.

2012

2012  Την χρονιά αυτή μας απασχόλησε πολύ το ταχίνι και οι ιδιότητές του. Μια προσωπική ανάγκη και έστρεψε για τα καλά η ματιά μας σε αυτή την υπερ-τροφή. Με κορυφαίο κωδικό το Ταχίνι με Μέλι , Καρύδια & Λιναρόσπορο. Εξαιρετική έμπνευση του ζεύγους Μάρθας & Παναγιώτη

2015

2015  Την χρονιά αυτή μας δημιουργήθηκε η επιθυμία να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για ένα καλοκαιρινό είδος. Να ξεδιψάσουμε με υπέροχους Φυσικούς χυμούς από Ελληνικά φρούτα. Επιλέγουμε τα φρούτα, το γυάλινο μπουκάλι και υπέροχο συνδυασμό γεύσεων.

2018

2018    Αλείμματα φρούτων, δηλαδή μαρμελάδες αλλά όχι με ζάχαρη. Μία κουταλιά και όλη η γεύση του φρούτου μέσα της. Κάναμε πολλές δοκιμές , περάσαμε μια πολύ ωραία διαδικασία και επιλέξαμε για συνοδοιπόρο των φρούτων το σιρόπι αγαύης. Σε μικρή περιεκτικότητα,  με λίγες θερμίδες και αφήνει πολύ χώρο στην γεύση των φρούτων

2019

2019  Το λογότυπό μας, το Κοχύλι, που μέσα του περικλείει όλη την ηρεμία, το χρώμα, την εφευρετικότητα του κοχυλιού Ναυτίλου και της θάλασσας, ανανεώνεται! Φρεσκάρεται και μας αρέσει.

2020

2020  Kollias Family για όλη την οικογένεια. Ένα Logo που περιλαμβάνει προϊόντα για όλη την οικογένεια..για το πρωϊνό μας, για το σνακ, για την άθληση, για τους αγαπημένους μας.

2022

2022  Βγαίνουμε στον αέρα με την κα. Βισσαρίωνος και την εκπομπή της Γλυκιά ζωή και μιλάμε για το Μύρτιλο! Αγαπημένο, ελληνικό και ζουμερό φρούτο που μας χαρίζει υπέροχους χυμούς και μαρμελάδες.

2022

2022          20 χρόνια και συνεχίζουμε!!