Κοχύλι

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωδών ειδών, με έμφαση στην υγιεινή διατροφή. Οι σοκολάτες που παράγει είναι γνωστές στους καταναλωτές πολλά χρόνια τώρα, λόγω της ιδιαίτερης γεύσης τους και της υψηλής ποιότητας που διατηρούν (κουβερτούρα).

Θα βρείτε βιολογική σειρά σοκολάτες, σχεδόν σε όλα τα βιολογικά καταστήματα και όχι μόνο, καθώς και σειρά σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη με το γλυκαντικό από το φυτό stevia. Τις σοκολάτες μπορείτε να τις βρείτε με 2 ετικέτες (brands): «Κοχύλι» & “Kallisti”, σε διαφορετικές συσκευασίες, γεύσεις (ξηρούς καρπούς, γεύσεις Ελλάδος-μαστίχα Χίου-πορτοκάλι, superfoods) και μεγέθη για να διαλέξετε ότι σας ταιριάζει.

Τα τελευταία 4 χρόνια, η εταιρία «Κοχύλι» ανέπτυξε την γκάμα της και εισήγαγε και χειροποίητες μπάρες “Kallisti” στην παραγωγή της. Συγκεκριμένα 2 κατηγορίες μπαρών: Δημητριακών χωρίς Γλουτένη,χωρίς Ζάχαρη και Γλυκίσματα.

Οι Υπέρ-Μπάρες Δημητριακών χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή, λόγω των ευεργετικών συστατικών τους και της ποιότητας «Κοχύλι» που εμπιστεύονται οι καταναλωτές. Είναι άψητες, με φυτικές ίνες & superfoods, ένα υγιεινός snack που επιλέγουν ακόμη και αθλητές. Βγαίνουν σε 4 γεύσεις: Φρούτα, Σοκολάτα, Ηλιόσπορος & extra Σοκολάτα.

Οι Μπάρες Γλυκίσματα είναι 4 μπάρες-γκοφρέτες, με γεύσεις πραλίνα “Gofrerro”, καραμέλα “Caramelo”, φράουλα “Fraoulito” και καρύδα “Di Coco”, που λάνσαρε η εταιρία. Έχουν λατρευτεί για την υπέροχη, ξεχωριστή γεύση τους. Είναι χειροποίητες, τραγανές γκοφρέτες με βάση την σοκολάτα και η εναλλαγή γεύσεων και υφών θα σας κάνει να μη τις βαρεθείτε ποτέ!

Kollias Family

 Ένα νέο brand, το οποίο απευθύνεται στο κομμάτι του πρωινού, είναι το “Kollias Family”, που λάνσαρε η εταιρία πρόσφατα (2018).

Το νέο λογότυπο «Kollias Family» αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη φιλοσοφία. Σε αυτό υπάγονται νέες κατηγορίες προϊόντων, οι οποίες συντροφεύουν τον καταναλωτή καθημερινά στο οικογενειακό τραπέζι.

Τα προϊόντα αυτά επιλέγονται και μοιράζονται με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δείχνοντας τους έτσι αγάπη και φροντίδα. Μέσα από την κατανάλωση αγνών, υγιεινών τροφών που κάνουν καλό, νιώθουμε σίγουροι και ασφαλείς, σαν να τα φτιάξαμε εμείς με σπιτικές συνταγές.
Οι κατηγορίες προϊόντων που αγκαλιάζει αυτό το λογότυπο είναι αλείμματα-ταχίνια και δημητριακά-μπάρες-χυμούς-παστέλια-πραλίνες-γλυκαντικά, με ιδιαίτερες γεύσεις, αγνές πρώτες ύλες και υψηλή θρεπτική αξία.

Βραβεύσεις

Η εταιρεία μας έχει βραβευτεί με «Βραβείο Καινοτομίας» από το Επιμελητήριο Κορινθίας το 2007,και με το βραβείο καλύτερου «brand» προϊόντος στην έκθεση Γεύση και Ζωή 2012.Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο τον τροφίμων χωρίς ζάχαρη τα τελευταία 10 χρόνια φέρνοντας πλήθος καινοτομιών.

Έδρα

 Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας στις ιδιωτικές της εγκαταστάσεις. Πρόκειται για μία μοντέρνα μονάδα η οποία πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και διατάξεις που ορίζονται βάσει HACCP. Επιπρόσθετα η εταιρεία διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής και τηρώντας αρχείο ISO 22000:2005. Επίσης, η εταιρεία ελέγχεται τακτικά και πιστοποιείται για τα βιολογικά είδη που παράγει από τον Φορέα «TUV AUSTRIA HELLAS».